|
Post by tc_brown on Oct 15, 2005 16:08:23 GMT -2
olabilir ama bi yaþamak gerek
|
|
|
Post by revolter00 on Oct 15, 2005 16:25:37 GMT -2
tabi onun için de orda nefes almak...
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 16, 2005 6:23:00 GMT -2
ben köprüde cama yapýþýyorum
|
|
|
Post by revolter00 on Oct 16, 2005 10:19:44 GMT -2
ozaman bogasi daha rahat islion ? ;=
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 16, 2005 13:53:49 GMT -2
ewt hemde zorunlu bu topic yANIO
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 22, 2005 4:44:45 GMT -2
Otobüscüler sorunu üniversitede dahada büyüo iþte otobüste geçen bi diyalog ögr:Karþý ne kadar? Gör:1.8YTL ama Degiþim yasak ögrenciler arasýnda konuþur bu nedemek diye bizde tabiki ayný þekilde Arkadan bi ses:1.8TL verip mecideköydde inenlere parasýnýn ödenmeyiceginden kasteddettigini söylüyo Sonra 5 dk geçio hala YTü deyiz otobüs hýzla dolmaya dewam edio akbille ilgili bi sorun çýkýo o noktayý tam kaçýrdým ve iþte o zaman ögrenciler bagýrmaya baþlýo yanýmdaki(tanýmýorum) diger yanýmdaki tanýyorum görevli ve þöferle tartýþmaya baþlýyor bu ateþli tartýþma otobüsün içinde bi 5-6 kiþþi daha katýlarak dewam edio otobüste 200kiþi(hepsi ögrenci) oldugunu düþünürsek arttacak gibi görünüo o sýrada bi durulma oldu sakinleþti ortalým sonra 1 kiþi daha otobüse binio 1.8YTL verio ve görevli: DEGÝÞÝM YOK (bagarak) Ve otobüste gülmekten herkesden göz yaþý geliodu Esenlere geldiigimizde hala gülenler wardý
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 22, 2005 4:49:42 GMT -2
Akla takýlabilicek sorular 1-Otobüs ve 200kiþi ? Gelin görün walla alýo 2-Degiþim yok nedemek? walla bizde önce okulda olay çýktý sonra ya dalga geçio yada siyaset yapýo sandýk ama 1.8YTl verip mecideköyde inip parasýný geri isteyenelerden bahsediyomuþ 3-Otobüs nerden kalkýo? YTÜ otobüs istasyonundan kalkýo
|
|
|
Post by revolter00 on Oct 22, 2005 14:21:55 GMT -2
walla abicim bi kerede seninle gelcem cok makara gecio anladiim kadariyla hehe 
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 22, 2005 14:34:14 GMT -2
ne zaman istersen gel
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 24, 2005 13:21:40 GMT -2
Otobüs maceralarý dewam edioooooooo....... Bugün yeni otobüs olaylarýný anlatcam bu olaylar size hiçte uzak degildir sadece 500ES binmeniz yaþamanýz yeterli *Otobüsteyiz gidiyoru týkabasa dolu(Anlatýlýr gibi degil kapý bile açýlmýyo yani)Kapý açýlýr gýrchhhhhhhh (Kapý sesi) Kýrkýrrt ahh tuk (Kemik sesi) buarada bi dialog A-Çekilirmisin olum inecem B-Çekilemiorum sýkýþtým  (Onun dýþýnda 1 kiþi daha sýkýþmýþtýr)
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 24, 2005 13:24:42 GMT -2
*Ýlk durakdayýz YTÜ de yani Laz bi otobü görevlisi Görevli-Yav çocuklar ilerleyin da bunlarda beklioo -Ama olmuo arkasý boþ -E biraz daha çocuklar -Arada boþluk kalmasýn (Son Derece Ciddi) -Bak bak beni takan kim
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 24, 2005 13:28:29 GMT -2
Yanlýþ Bilininler Otobüslere önden binilir diger arkadaki kapýlardan inilir:hatta üzerindede yazar inilir ve binilir diye en azýndan üste yazýlanlardan ben öyle çýkartýyorum fakat bizim otobüste ön kapýdan inilir diger kapýlardan genelde binilir tabi inilirde bizim 500ESde olay budur.Hatta binebilirsen pencere ve havalandýrmalarda hatta inebilirsen onun içinde kullanabilirsin
|
|
|
Post by revolter00 on Oct 24, 2005 14:13:09 GMT -2
A-Çekilirmisin olum inecem B-Çekilemiorum sýkýþtým  (Onun dýþýnda 1 kiþi daha sýkýþmýþtýr) A-Bak bak terbiyesize. tabi buldu genç kýzý köþede... B- ne alakasý war size sýkýstým diorum.. A-ýkýþtýysan wc ye git ozaman. incem ben çekil onumde.. 
|
|
|
Post by revolter00 on Oct 24, 2005 14:15:17 GMT -2
*Ýlk durakdayýz YTÜ de yani Laz bi otobü görevlisi Görevli-Yav çocuklar ilerleyin da bunlarda beklioo -Ama olmuo arkasý boþ -E biraz daha çocuklar -Arada boþluk kalmasýn (Son Derece Ciddi) -Bak bak beni takan kim ula simdi getirtmeyun penu orayaa eger gelursem hepinuzi hamsi konserwe gibi sýkýþtýrirum daaa Zaten bunu mana edio
|
|
|
Post by revolter00 on Oct 24, 2005 14:16:44 GMT -2
Hatta binebilirsen pencere ve havalandýrmalarda hatta inebilirsen onun içinde kullanabilirsin teknolojide çare tukenmez  +10000000
|
|