|
Post by tc_brown on Oct 3, 2006 15:23:15 GMT -2
selin geri dönmüþ çok süpriz bir olay hoþgeldin selin silent hill kopya divx de mi izledin çünkü onlar eksikmiþ orjinal dvd ise 1 saatlik artý bir bölüm olacakmýþ
|
|
|
Post by selin on Oct 3, 2006 15:28:54 GMT -2
hosbulduk:Dorjinal yurtdýsýndan gelmeydý ama haklýsýn eksýktý yený cýkaný da alýrýz :Dyeter ký guzel bý fýlm olsun bu zmanlar da guzel fýlm bulmak zor...
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 3, 2006 15:39:07 GMT -2
gathering dinle selin konserde görelim seni en ön safalarda 
|
|
|
Post by revolter00 on Oct 3, 2006 15:58:44 GMT -2
selin >welcome  silent hill kopya divx de mi izledin çünkü onlar eksikmiþ orjinal dvd ise 1 saatlik artý bir bölüm olacakmýþ ewt bende farkettim baya eksik hemde.. kasabaya ilk girisinde, kadinin merdivenden assagi inerken calan sirenlerden sonraki gelen sahne kadinin kelepceli halde bi odada biseyler karistirmasi, kacmaya calismasi vb.. ve daa devam eden sahneler.. baya bi eksik yani.. orginal dvd divx kopyasini dl etmek lasim   
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 3, 2006 16:34:07 GMT -2
selin >welcome  silent hill kopya divx de mi izledin çünkü onlar eksikmiþ orjinal dvd ise 1 saatlik artý bir bölüm olacakmýþ ewt bende farkettim baya eksik hemde.. kasabaya ilk girisinde, kadinin merdivenden assagi inerken calan sirenlerden sonraki gelen sahne kadinin kelepceli halde bi odada biseyler karistirmasi, kacmaya calismasi vb.. ve daa devam eden sahneler.. baya bi eksik yani.. orginal dvd divx kopyasini dl etmek lasim    aynen divx i bende izledim hatta kýzdým ortasýnda kapadým biraz kopuk diyecegim ama baya kopuk
|
|
|
Post by selin on Oct 8, 2006 8:38:34 GMT -2
Büyük gün 13 Ekim:D
|
|
|
Post by tc_brown on Oct 8, 2006 13:17:52 GMT -2
öylemiymiþ 
|
|