|
Post by tc_brown on Jul 24, 2006 16:33:02 GMT -2
Türkiyede þuan yaz aylarýný yaþýoruz (dünyanýn çogu ülkelerinde oldugu gibi  ) Ve bazý yaz dizeleri dedigimiz kýsa dönemli tutarsa belki uzun olabiliecek diziler baþ göstermeye baþlýo ülkemizde fakat Türkiyedeki dizi sektörü berbat yaratýcýlýk 0 (SIFIR) abartý 100 kat oysaki rezalet kopyacýlýk desek son damlasýna kadar orjinal biþeyler yok gibi biþey bu yazýyý neden yazýorum derseniz fazla dizi izlemeyen birisi olarak gayet açýktýr benim eskiden izledigim hepimizin izledigini tahmin ettigim sabrina adlý dizinin Türkiye kopyasý böyle rezalet görmedim derken Polis akedemesinin kopyasý (Tam oha derken) BU sistemin berbat oldugu ve kendine özgü diziler bulmalýyýz bu kesinlikle Kurtlar vadiside degildir hiç bir bölümünü izlemiþ biri deilimdir Demek istedigimiz þey neden bizim ülkemiz orjinal biþeyler yaratamýo avrupa yakasý gibi yada süper baba gibi bu eskidende yaþanmýþ biþey Dadý adlý dizide bir sürü ülkede orjinalden esinlerek kopyalarý yapýldý bu ülkeler arasýnda Türkiyede wardýr ama kötü dizi içi diyaloglara ragmen kesile kesile konuþmalarýna ragmen bu dizi tutmuþtur neden onuda bilmiorum ama bir farklýlýk yaratmýþtýr heralde her neyse konuyu pek sapdýrmadan Türkiyedeki bu rezelet daha kaç yýl dewam edecek böyle 
|
|
|
Post by tc_brown on Jul 24, 2006 16:34:49 GMT -2
ek olarak Tv izlememeye dewam mý ?
|
|
|
Post by revolter00 on Jul 24, 2006 18:18:41 GMT -2
zaten adam gibi odizi yok, dedigin gibi hepsi kopya zaten..klon olmayanlarda zaten igrenc otesi+abarti+duygu somömurusu her bi bok war ama içerik yokk.. Zarten adam gibi filmde gostermiolar. yok 4 partide weriolar filmi, abuk subuk sahnelere sansur baabinda anlamsiz seyler yapip iice icine deiooalr filmin.. alicaksin yada dl etcen filmini o sekilde cok rahat oluyo.. yada paso muzik dinlicen klip izlicen abi, ben oyle yapiom adam gibi dizilere baktiigm yok bizim kanallarda, tv izlemeye4 devam ama tr kanallarina hayir.. 
|
|
|
Post by tc_brown on Jul 24, 2006 18:41:35 GMT -2
ben filmleri Tv den izleyeceksem genelde RTL de izliorum F1 de RTL de izliorum cuma günkü antramanlarý bile izliorum RTL de cumartesileri 23 de baþlayan bi kamera arkasý program war komik gerçek hikayeler küçük ama komik kazalar filen veriolar izle derim
|
|
|
Post by revolter00 on Jul 24, 2006 18:52:11 GMT -2
bide cnbc de sabaha karsi 3-4 gibi malcom in the middle buffy falan oluyo rastladikca isliyom onlari kanal1 dse biara back to future veriodu serilerini ama bitti galba da onlar.. 
|
|
|
Post by tc_brown on Jul 25, 2006 6:03:42 GMT -2
bugün war galiba back to future
|
|